Vacatures
 
Ter versterking van onze organisatie zoeken wij meerdere nieuwe collega's!

Kijk snel op onze vacature pagina voor een volledig functieprofiel.
 

ABConnect
 
De verbinding is de basis

Bellen via internet (VOIP), Hosted telefonie, afgekocht belverkeer, breedbandverbindingen / ADSL glasvezelverbindingen...

Bos BTC introduceert ABConnect!

Klik hier voor meer informatie!


   

   

Een optimaal gevoel


       Wij zorgen voor de implementatie van uw beveiligingsoplossing, zodat u zich ook echt veilig kunt voelen.


Thuis in beveiliging!

   

Aanleg, onderhoud en certificering 

Brandinstallatie op maat

Bos tbc brandbeveiliging
       Een brandmeldinstallatie moet aan wettelijke eisen voldoen. Wij geven u betrouwbaar advies en ontzorgen u van installatie tot certificering.


Vanaf veilig tot blussen, daar zitten wij tussen!

   

Moderne telecomsystemen

Communiceren, onafhankelijk van plaats en tijd

Bos tbc telecom systemen
       De tijd dat we alleen maar bellen is al lang voorbij. Wij zorgen ervoor dat alle communicatiestromen samenkomen in een goed werkend systeem. 


Telecomspecialist van het eerste uur!

Maatwerk in ICT

Dankzij het professionele advies van onze consultants maakt u voortaan in één keer de juiste keuzes.
Telecom/ICT
Randapparatuur
Accessoires

Altijd en overal bereikbaar

In onze winkel vindt u vrijwel alles voor uw mobiele telefonie. 'Ouderwets' persoonlijke service en gratis uitleg.
Mobiele telefonie

Met Bos BTC voelt u zich veilig

Betrouwbaar advies en professionele installatie van uw inbraak- brandbeveiliging, camerasystemen of toegangscontrole.
Beveiliging (1)

Laptops en Tablets

Omschrijving
Laptops & Tablets
Veiligheid

Samsung OfficeServ 7000 Serie    


De OfficeServ7000 Voice & Data oplossing biedt u een uitstekende bedrijfszekere oplossing voor al uw zakelijke communicatiestromen.
Zo kunnen beveiligde spraak en data services verstuurd worden naar elke lokatie, onafhankelijk van netwerk en infrastructuur, op uw mobiele en/of vaste werkplekken.
Met de OfficeServ7000 bent u zeer flexibel in opbouw. U bent in de gelegenheid conventioneel te werken, of te kiezen voor een volledige IP oplossing, met softwarematige toestellen werkend op smartphones en/of desk- en laptops. De OfficeServ7000 biedt u uitgebreide hybride mogelijkheden.


NEC    


Bedrijven van elke omvang profiteren al meer dan 50 jaar van de evolutionaire communicatieoplossingen van NEC Unified Solutions. De producten van NEC Unified Solutions behoren niet alleen op het gebied van de hardware tot de top, de softwarematige toepassingen maken de mogelijkheden echt eindeloos. Of u een klein, flexibel systeem met uitbreidingsmogelijkheden zoekt, of een robuuste alleskunner, NEC Unified Solutions heeft de oplossing.
Met de volledige incorporatie van NEC Philips is de marktpositie binnen onder andere Europa sterk gegroeid. Een belangrijke focus ligt op het uitbouwen van het UNIVERGE portfolio, de communicatielijn voor het MKB. Doel van deze productlijn is bedrijven te helpen zo effectief mogelijk te werk te gaan door het toepassen van het Unified Communications principe. Hiermee worden alle vormen van communicatie en communicatiemiddelen geïntegreerd met meer productiviteit, vereenvoudigde werkzaamheden en grotere klanttevredenheid tot gevolg. De ruime ervaring met en kennis van IT oplossingen en netwerken geven NEC Unified Solutions de mogelijkheid de producten te voorzien van de nieuwste hoogwaardige technieken en te positioneren als totaaloplossingen.
Bij Nimava kunt u terecht voor de UNIVERGE SV8100, voor het middensegment van het MKB en de UNIVERGE SL1100 voor bedrijven met een klein aantal werkplekken. Alle onderdelen, kaarten en software voor deze systemen kan Nimava binnen enkele dagen leveren. Daarnaast hebben wij digitale en IP telefoontoestellen en DECT oplossingen van NEC Unified Solutions.

Xelion Phone System


Het Xelion Phone System is een moderne VoIP-telefooncentrale met functionaliteiten gericht op de zakelijke markt. Het systeem is in Nederland ontworpen en volledig Nederlandstalig. Aangezien de systeemsoftware op een server wordt geplaatst is het aantal gebruikers makkelijk uit te breiden, u hoeft geen kaarten te vervangen of bij te plaatsen.
Het Xelion systeem maakt gebruik van het SIP protocol. De beltarieven voor bellen over IP zijn beduidend lager dan standaard belminuten. Onze zakelijke telecompartner i4IP kan zorg dragen voor de benodigde SIP-trunks en DSL- of glasverbindingen. 
Door een USB hoorn of headset aan te sluiten is de PC als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel voor de standaard bijgeleverde softphone te gebruiken. De PC wordt hiermee een telefoontoestel met ongekende mogelijkheden. Tevens kunnen fysieke bureautelefoons, draagbare – en zelfs mobiele telefoons worden gekoppeld aan het Xelion Phone system, zolang deze op SIP protocol werken. 
Belgroepen, keuzemenu's, multiperiodieke dag- en nachtstand, automatische gespreksopname, adresboek, faxkoppeling, aanwezigheidsoverzicht en vele andere functies zijn standaard onderdeel van het Xelion Phone System. De mogelijkheden van Xelion zijn vrijwel eindeloos en al die functies worden kosteloos meegeleverd. Naast al deze en vele andere functies, die standaard bij het systeem worden geleverd beschikt Xelion over twee modules, welke los aangeschaft kunnen worden. Met de SMS Module kan vanaf de PC worden ge-sms’t, naar één persoon, of naar een hele groep tegelijk. Zelfs bij groepsberichten kunnen de sms’jes worden gepersonaliseerd. De tweede module, Xelion Reporting, omvat bijna ongelimiteerde rapportagemogelijkheden. Het belgedrag en belverkeer kan hiermee op talloze manieren worden geanalyseerd.
Het Xelion Phone System kenmerkt zich door het ultieme gebruiksgemak, de uitgebreide mogelijkheden, schaalbaarheid en efficiëntie. Daarnaast beschikt het systeem over een open standaard, waardoor vele soorten en merken telefoons aan te sluiten zijn. De SIP connectie zorgt vervolgens voor een behoorlijke kostenbesparing op de belminuten. Zo wil iedereen wel bellen!

 

UC+

Bos BTC is gelicentieerd UCplus partner. Vraag bij een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.