Over ons

Bos BTC is een full service organisatie op het gebied van inbraak beveiliging, brand beveiliging, camera bewaking, private cloud telefonie en internetverbindingen. Bos BTC is centraal gelegen en daardoor kunt u rekenen op de beste service. Omdat wij werken met zeer gerenommeerde merken als 3CX, NEC,  Alphavision, Hikvision bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing. Alle specialismen onder één dak, wel zo prettig!

Zoekt u een oplossing om uw woning, bedrijfspand of ander opbject te voorzien van inbraak-, brandmeld- en/of camerabewaking? Eén van onze specialisten komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Ook als het gaat om een cloud telefonie oplossing met of zonder vast-mobiel integratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken altijd met de nieuwste technieken.

Beoordeel ons

Onze service, wel zo betrouwbaar! Bos BTC werkt iedere dag hard om de service te kunnen bieden die u verwacht. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Voor zowel MKB bedrijven als  grotere bedrijven hebben wij passende oplossingen en altijd de beste service. Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Neem een kijkje op klantvertellen.nl of lees hun verhalen op onze referentiepagina.

Deel uw ervaring

Wat zijn uw ervaringen met Bos BTC? Wilt u wat over ons vertellen? Dat kan! Beoordeel ons via klantvertellen.nl of stuur ons een e-mail. Met uw feedback kunnen wij onze service nog beter maken. Zo kunnen wij onze diensten blijven verbeteren én helpt u andere klanten om óók te kiezen voor ons.

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf. Hierdoor bent u er zeker van dat wij op de hoogte zijn van de meest recente regelgeving. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat wij de meest betrouwbare apparatuur hanteren.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin wij ons gespecialiseerd hebben werken wij nauw samen met speciaal geselecteerde partners. Om met deze partners samen te kunnen werken is kennis van groot belang. Onze engineers zijn dan ook op het hoogste niveau getraind. Hierdoor kunt u rekenen op de beste service.