Over ons

Bos BTC is een full service organisatie op het gebied van inbraak beveiliging, brand beveiliging, camera bewaking, private cloud telefonie en internetverbindingen. Bos BTC is centraal gelegen en daardoor kunt u rekenen op de beste service. Omdat wij werken met zeer gerenommeerde merken als 3CX, NEC,  Alphavision, Hikvision bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing. Alle specialismen onder één dak, wel zo prettig voor u!

Zoekt u een invulling om uw object te voorzien van inbraak, brandmeld of camera bewaking? Eén van onze specialisten komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Ook als het gaat om een cloud telefonie oplossing met of zonder vast-mobiel integratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken altijd met de laatste technieken.

Beoordeel ons

Onze service, wel zo betrouwbaar! Bos BTC werkt iedere dag hard om de service te kunnen bieden die u verwacht. Dit wordt door veel van onze klanten gewaardeerd. Kleine of grote klanten, iedereen kan bij ons terecht voor de beste service. De ervaringen van onze klanten worden gedeeld op klantvertellen.nl.

Wat zijn uw ervaringen met Bos BTC? Wilt u wat over ons vertellen? Dat kan! Beoordeel ons via klantvertellen.nl. Met uw positieve feedback kunnen wij onze service nog beter maken. U helpt andere klanten om óók te kiezen voor ons.

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf. Hierdoor bent u er zeker van dat wij op de hoogte zijn van de meest recente regelgeving. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat wij de meest betrouwbare apparatuur hanteren.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin wij ons gespecialiseerd hebben werken wij nauw samen met speciaal geselecteerde partners. Om met deze partners samen te kunnen werken is kennis van groot belang. Onze engineers zijn dan ook op het hoogste niveau getraind. Hierdoor kunt u rekenen op de beste service.