Brandbeveiliging

Zeker weten dat het goed zit

Al jaren is Bos BTC de specialist op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. De meest uiteenlopende gebouwen en objecten zijn door ons voorzien van een brandbeveiligingssysteem. Met onze installaties weet u zeker dat uw pand, medewerkers en uw eigendommen beveiligd zijn met een hoogwaardige brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie. Onze gecertificeerde mensen staan graag voor u klaar om u te adviseren en om het plan daadwerkelijk uit te voeren.

Programma van eisen

Voorafgaand aan het plaatsen van een brandmeldinistallatie- / of ontruimingsinstallatie wordt er een programma van eisen opgesteld.
Hierin staat beschreven waaraan de installatie moet voldoen. Geen enkel object is voor ons hetzelfde, hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw situatie met grote zorg wordt behandeld.

Als elke seconde telt

Natuurlijk hoopt u het niet nodig te hebben, maar als het erop aan komt kan een goede ontruimingsinstallatie het verschil maken. Ook voor een ontruimingsinstallatie geldt dat het van groot belang is dat deze volledig wordt ingesteld op uw pand. Zo kan in no-time het pand ontruimd zijn.

Regelgeving

Geen enkel gebouw is hetzelfde, een goede brandmeldinstallatie is volledig ingericht op de specifieke situatie van uw gebouw. Uiteraard zijn de rookmelders vaak de basis, maar er is meer nodig om een brandmeldinstallatie veilig en betrouwbaar te maken. Wij zijn op de hoogte van de laatste regelgeving met betrekking tot brandveiligheid en adviseren u graag. Of het nu om een groot of klein project gaat, met onze gecertificeerde mensen kunnen wij iedere klus aan.

Maatwerk brandbeveiliging

Christof Timmer: ‘’Het mooiste is adviseren. Recent vroeg woonzorgvoorziening Lindenhorst ons om een brandbeveiligingssysteem dat geschikt is voor mensen met dementie. Dan kies je voor een stil alarm waarbij de mensen niet in paniek kunnen raken door een luide sirene die afgaat. Dit is het maatwerk waar wij voor gaan!’’

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw brandmeldinstallatie periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar al veel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw brandmeldinstallatie onderhouden blijft u verzekerd van de juiste certificaten. Wanneer u beschikt over een brandmeldinstallatie van Bos BTC kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk hoogstpersoonlijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Als projectteringsdeskundige weet je dat ieder object met grote zorg benaderd moet worden'.

Christof Timmer

specialist brandbeveiliging LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Jan Langman - touwfabriek

‘’Onze machines draaien de hele nacht door, je moet er niet aan denken dat er brand komt.’’

Wist je dat één van de modernste touwfabriek van Europa in Nijkerk te vinden is? Touwfabriek Langman is een bedrijf…

Lees meer

‘’Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig.’’

Stel je hebt een school met zo’n 100 lokalen en in elk lokaal hangt een telefoon. Het systeem is verouderd…

Lees meer

”Door de private cloudoplossing van Bos BTC hebben wij een efficiencyslag gemaakt”

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak, brand- en CCTV systemen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpele internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.