Brandbeveiliging

Zeker weten dat het goed zit

Als het gaat om een brandmeldinstallatie-/of ontruimingsinstallatie ontzorgt Bos BTC al jarenlang de meest uiteenlopende objecten. Of het nu gaat om de laatste regelgeving betreffende een brandmeldinstallatie of een specifiek vraagstuk? Onze gecertificeerde mensen staan graag voor u klaar om u hierin uitvoerig te adviseren. Vanzelfsprekend werken wij ook in deze discipline met hoogwaardige apparatuur zodat u de zekerheid heeft dat de brandmeldinstallatie-/of ontruimingsinstallatie ook werkt wanneer hij dat moet doen.

BMC 300-300
Voorafgaand aan het project wordt er een programma van eisen opgesteld. Hierin staat beschreven waaraan de installatie moet voldoen. Geen enkel object is voor ons hetzelfde, hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw situatie met grote zorg wordt behandeld.

Programma van Eisen

Uiteraard is Bos BTC op de hoogte van de laatste regelgeving. Hierdoor kunt u uw vraagstukken met een gerust gevoel bij ons neerleggen. Of het nu om een groot of klein project gaat, met onze gecertificeerde mensen kunnen wij iedere klus aan. Van projectie tot aan oplevering, u bent bij ons aan het juiste adres.

Regelgeving

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw brandmeldinstallatie periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar al veel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw brandmeldinstallatie onderhouden blijft u verzekerd van de juiste certificaten. Wanneer u beschikt over een brandmeldinstallatie van Bos BTC kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk hoogstpersoonlijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Als projectteringsdeskundige weet je dat ieder object met grote zorg benaderd moet worden'.

Wichert van den Hoorn

specialist brandbeveiliging LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Intenet en VoIP telefonie

VanderKruijs

Voor het begin van de samenwerking tussen Vanderkruijs Executive Search en Bos BTC moeten we toch wel heel wat jaren…

Lees meer

Intenet en VoIP telefonie

Parketmeester

In december 2018 kreeg Bos BTC de vraag om een invulling te geven aan een telefonie oplossing en internetverbinding voor…

Lees meer
Logo bakkerij van Dongen

Intenet en VoIP telefonie

Bakkerij van Dongen

In juni 2017 wordt er door Bakkerij van Dongen een storing aan de telefonie gemeld. Omdat telefonisch bereikbaar zijn de…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak, brand- en CCTV systemen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpele internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.