Brandbeveiliging

Zeker weten dat het goed zit

Als het gaat om een brandmeldinstallatie- of ontruimingsinstallatie ontzorgt Bos BTC al jarenlang de meest uiteenlopende objecten. Of het nu gaat om de laatste regelgeving betreffende een brandmeldinstallatie of een specifiek vraagstuk? Onze gecertificeerde mensen staan graag voor u klaar om u hierin uitvoerig te adviseren. Vanzelfsprekend werken wij ook in deze discipline met hoogwaardige apparatuur zodat u de zekerheid heeft dat de brandmeldinstallatie- of ontruimingsinstallatie ook werkt wanneer hij dat moet doen.

Programma van eisen

Voorafgaand aan het plaatsen van een brandmeldinistallatie- / of ontruimingsinstallatie wordt er een programma van eisen opgesteld. Hierin staat beschreven waaraan de installatie moet voldoen. Geen enkel object is voor ons hetzelfde, hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw situatie met grote zorg wordt behandeld.

Regelgeving

Uiteraard is Bos BTC op de hoogte van de laatste regelgeving met betrekking tot brandveiligheid. Hierdoor kunt u uw vraagstukken met een gerust gevoel bij ons neerleggen. Of het nu om een groot of klein project gaat, of u interesse heeft in een brandmeldinstallatie of een ontruimingsinatllatie, met onze gecertificeerde mensen kunnen wij iedere klus aan. Van projectie tot aan oplevering, u bent bij ons aan het juiste adres.

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw brandmeldinstallatie periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar al veel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw brandmeldinstallatie onderhouden blijft u verzekerd van de juiste certificaten. Wanneer u beschikt over een brandmeldinstallatie van Bos BTC kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk hoogstpersoonlijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Als projectteringsdeskundige weet je dat ieder object met grote zorg benaderd moet worden'.

Christof Timmer

specialist brandbeveiliging LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

‘’Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig.’’

Stel je hebt een school met zo’n 100 lokalen en in elk lokaal hangt een telefoon. Het systeem is verouderd…

Lees meer

”Door de private cloudoplossing van Bos BTC hebben wij een efficiencyslag gemaakt”

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om…

Lees meer

‘’Wij kregen een compliment van de politie over de camerabeelden.’’

Als we goed ons best doen, kunnen we naar elkaar zwaaien. Jansen Techniek is namelijk niet alleen klant, maar wij…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak, brand- en CCTV systemen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpele internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.