Buitendetectie 04 juli 2022

Wees er snel bij

Wilt u extra snel kunnen ingrijpen als, of voordat, er indringers op uw terrein rondlopen? Kies dan voor een buitendetectiesytsteem. Het grote voordeel van buitendetectie is dat u er snel bij bent en uw goederen buiten ook beschermd zijn. Met deze vorm van inbraakbeveiliging zorgt u ervoor dat u kunt ingrijpen voordat er ingebroken wordt. 

Welk buitendetectiesysteem past bij uw woning

Er zijn veel verschillende vormen van buitendetectie. Afhankelijk van uw woning, terrein en beveiligingswens adviseren wij u graag welke van de volgende buitendetectiesystemen voor u van toegevoegde waarde is:

 • Actieve beam detectie
  Beam detectie werkt door middel van een actieve infrarood straal. Op een strategische plek worden twee zuilen geplaatst met daartussen een actieve infrarood straal. Wordt er een beweging gesignaleerd tussen de twee zuilen? Dan gaat er direct een signaal naar de meldkamer.
 • Schrikdraaddetectie
  Bij schrikdraaddetectie wordt er een schrikdraad gespannen over bijvoorbeeld een hekwerk. Naast dat deze een stroomschok afgeeft, wordt er ook een signaal aan de meldkamer doorgegeven als er beweging wordt gedetecteerd of wanneer de draad wordt doorgeknipt of kortsluiting heeft.
 • Hekwerkdetectie
  Met hekwerkdetectie bent u er vroeg bij als indringers het terrein op proberen te komen. Wanneer er trillingen in het hekwerk worden gesignaleerd krijgt de meldkamer een melding. Zo kan er meteen actie worden ondernomen als iemand over het hek probeert te klimmen of het probeert te beschadigen.
 • Gronddetectie
  Deze vorm van buitendetectie wordt onder de grond geplaatst en werkt met seismische trillingsdetectie. Gronddetectie zorgt ervoor dat de positie van de indringer nauwkeurig te bepalen is en de pakkans daardoor groter.

 

Meer weten over buitendetectie? Vraag het aan Christof Timmer 0341 – 360 555