Camera bewaking

Een veilig en betrouwbaar gevoel

Tegenwoordig heeft iedereen het er over; camera bewaking! Parkeergarages, winkelcentra, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, woningen, overal komt u camera bewaking tegen. Onze specialisten vinden voor elke situatie wel de juiste camera. Wenst u een overzichtsbeeld of juist kentekenherkenning? Wij zijn specialist op het gebied van camera bewaking. De beelden moeten tegenwoordig ook op alle op allerlei apparaten te bekijken zijn, dit brengt ook een stuk beveiliging met zich mee. Voor al deze aspecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Hkvision dome camera 200-200
Bent u op zoek naar een nieuw camera systeem dan adviseren wij u om voor een IP camera systeem te kiezen. Een IP camera systeem heeft een hoge resolutie. Via een iPad, smartphone, computer of overzichtsmonitor zijn de beelden gemakkelijk te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om opgeslagen beelden ook terug te kijken. Dit kan tot wel enkele weken terug.

IP camera's

Camera's aan de gevel van uw woning of bedrijfspand zijn tegenwoordig ook een preventieve beveiliging. Wanneer u beschikt over een inbraaksysteem dan kan één of meerdere camera's meerwaarde bieden. Bij een inbraakmelding kunt u namelijk de camera beelden gemakkelijk op uw mobiele telefoon erbij halen om direct te bekijken wat er aan de hand is.

Meerwaarde

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw camerasysteem periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van de continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar zowel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw camerasysteem onderhouden blijft u verzekerd een kwalitatief hoogstaand systeem. Daarnaast kunt u 24 uur per dan, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk hoogstpersoonlijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Voor iedere situatie is er wel een camera te vinden, zal ik eens langskomen'?

Andries Lichtendonk

specialist camera bewaking LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

”Door de private cloudoplossing van Bos BTC hebben wij een efficiencyslag gemaakt”

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om…

Lees meer

‘’Wij kregen een compliment van de politie over de camerabeelden.’’

Als we goed ons best doen, kunnen we naar elkaar zwaaien. Jansen Techniek is namelijk niet alleen klant, maar wij…

Lees meer

‘’De camera’s zijn niet alleen handig tegen indringers’’

Wie een beetje bekend is in Putten weet dat je aan het Sprielderhout uitzonderlijk mooie woningen kunt vinden. Op één…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak- en brandmeldingen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpeleinternetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.