Camera bewaking

Een veilig en betrouwbaar gevoel

Parkeergarages, winkelcentra, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, woningen, overal worden camera’s  ingezet. Onze specialisten vinden voor elke situatie de juiste camera. Wenst u een overzichtsbeeld of juist kentekenherkenning? Wij zetten onze kennis en expertise in om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen.

Camera’s aan de gevel van uw woning of bedrijfspand zijn ook een preventieve beveiliging. Wanneer u beschikt over een inbraaksysteem in combinatie met één of meerdere camera’s biedt dat zeker meerwaarde. Bij een inbraakmelding kunt u namelijk de camera beelden gemakkelijk op uw mobiele telefoon erbij halen om direct te kijken wat er aan de hand is.

Er is veel keuze als het gaat om camera bewaking. Welke camera past bij uw woon- / werksituatie?

Kentekencamera’s

Zoals de naam al doet vermoeden zijn kentekencamera’s gericht op de kentekens van voertuigen. Vaak worden deze camera’s ook ingezet om toegang te verlenen tot het terrein.

Intelligente camera’s

Intelligente camera’s weten beelden te registreren en aan de hand van software automatisch te interpreteren. Zo kunnen bijvoorbeeld mensen onderscheiden worden van voorwerpen.

PTZ camera’s

Dit type camera kan draaien en in verschillende standen geprogrammeerd worden. Zo geeft de PTZ camera een overzicht van de ruimte of het terrein. De camera kijkt bijvoorbeeld eerst naar links, dan naar het midden en dan naar rechts.

Hoge resolutie op elk device

Voor welk type camera u ook kiest, de camera die wij gebruiken is een IP camera systeem. Een IP camera systeem heeft een hoge resolutie. Via een iPad, smartphone, computer of overzichtsmonitor zijn de beelden gemakkelijk te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om opgeslagen beelden terug te kijken. Dit kan tot wel enkele weken terug.

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw camerasysteem periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar zowel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw camerasysteem onderhouden, blijft u verzekerd een kwalitatief hoogstaand systeem. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk hoogstpersoonlijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Referentie

“Als de politie je een compliment geeft over de heldere beelden, dan weet je dat je goed zit.”

‘’Het is fijn dat we op afstand kunnen zien wat er om het pand gebeurt, met de app op je telefoon kan je eenvoudig zien of er iets verdachts gebeurt. Zo was er die keer dat er kentekenplaten van onze bussen werden gestolen. De politie heeft toen de camerabeelden opgevraagd. Wij kregen vervolgens een compliment over de helderheid van de beelden, als de politie dat zegt dan weet je dat het goed zit.’’ Lees verder >>

Gijsbert Doppenberg, Jansen Techniek, Putten

Vraag het de specialist

''Voor iedere situatie is er wel een camera te vinden, ik help u graag bij het vinden van de perfecte camera voor uw situatie.''

Andries Lichtendonk

specialist camera bewaking LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Jan Langman - touwfabriek

‘’Onze machines draaien de hele nacht door, je moet er niet aan denken dat er brand komt.’’

Wist je dat één van de modernste touwfabriek van Europa in Nijkerk te vinden is? Touwfabriek Langman is een bedrijf…

Lees meer

‘’Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig.’’

Stel je hebt een school met zo’n 100 lokalen en in elk lokaal hangt een telefoon. Het systeem is verouderd…

Lees meer

”Door de private cloudoplossing van Bos BTC hebben wij een efficiencyslag gemaakt”

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak- en brandmeldingen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpeleinternetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.