Camera bewaking

Een veilig en betrouwbaar gevoel

Tegenwoordig heeft iedereen het er over; camera bewaking! Parkeergarages, winkelcentra, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, woningen, overal komt u camera bewaking tegen. Onze specialisten vinden voor elke situatie wel de juiste camera. Wenst u een overzichtsbeeld of juist kentekenherkenning? Wij zijn specialist op het gebied van camera bewaking. De beelden moeten tegenwoordig ook op alle op allerlei apparaten te bekijken zijn, dit brengt ook een stuk beveiliging met zich mee. Voor al deze aspecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Hkvision dome camera 200-200
Bent u op zoek naar een nieuw camera systeem dan adviseren wij u om voor een IP camera systeem te kiezen. Een IP camera systeem heeft een hoge resolutie. Via een iPad, smartphone, computer of overzichtsmonitor zijn de beelden gemakkelijk te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om opgeslagen beelden ook terug te kijken. Dit kan tot wel enkele weken terug.

IP camera's

Camera's aan de gevel van uw woning of bedrijfspand zijn tegenwoordig ook een preventieve beveiliging. Wanneer u beschikt over een inbraaksysteem dan kan één of meerdere camera's een extra meerwaarde bieden. Bij een inbraakmelding kunt u namelijk de camera beelden gemakkelijk op uw mobiele telefoon erbij halen om direct te bekijken wat er aan de hand is.

Meerwaarde

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw camerasysteem periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van de continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar zowel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw camerasysteem onderhouden blijft u verzekerd een kwalitatief hoogstaand systeem. Daarnaast kunt u 24 uur per dan, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk hoogstpersoonlijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Voor iedere situatie is er wel een camera te vinden, zal ik eens langskomen'?

Andries Lichtendonk

specialist camera bewaking LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Intenet en VoIP telefonie

VanderKruijs

Voor het begin van de samenwerking tussen Vanderkruijs Executive Search en Bos BTC moeten we toch wel heel wat jaren…

Lees meer

Intenet en VoIP telefonie

Parketmeester

In december 2018 kreeg Bos BTC de vraag om een invulling te geven aan een telefonie oplossing en internetverbinding voor…

Lees meer
Logo bakkerij van Dongen

Intenet en VoIP telefonie

Bakkerij van Dongen

In juni 2017 wordt er door Bakkerij van Dongen een storing aan de telefonie gemeld. Omdat telefonisch bereikbaar zijn de…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak- en brandmeldingen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpeleinternetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.