De Week van de Veiligheid 11 t/m 15 oktober 07 oktober 2021

Volgende week is het de Week van de Veiligheid. Een week waarin veilig ondernemen centraal staat. Hoe voorkom je als ondernemer criminaliteit in jouw bedrijf en zorg je ervoor dat (medewerkers) meer alert en weerbaar zijn? Wat kan je verbeteren aan de veiligheid in jouw woning

Natuurlijk is dit een thema wat ons aanspreekt. Aangezien wij ons dagelijks inzetten voor een veilige leef- en werkomgeving met onze inbraakbeveiligingssystemen en camerasystemen. Daarom kan je volgende week het volgende van ons verwachten.

Maandag 11 oktober: Cyber en digitale veiligheid
Hoe is het gesteld met de digitale veiligheid van jouw onderneming? Is jouw telefoniesysteem / cloud dienst goed beveiligd? Wij delen tips met je.

Dinsdag 12 oktober: Overvallen
Inbraak of een overval, je moet er niet aan denken dat het je als bedrijf overkomt. Hoe bescherm je je bedrijf goed en wat kunnen wij voor je doen. Ook voor jouw huis kan je rekenen op tips.

Woensdag 13 oktober: Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van ons laatste (beveiligings) nieuws? Meld je deze dag aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op één van de 10 Bos BTC bluetooth speakers!

Donderdag 14 oktober: Gratis adviesgesprek op locatie
Zou je na alle veiligheidsinformatie graag een veiligheidscheck willen bij jou huis of kantoor? Op donderdag maak je kans op een gratis veiligheidscheck!

Hele week: Vraag een gratis adviesgesprek aan
Benieuwd hoe jij jouw woning / bedrijf goed of beter kunt beveiligen? Heb je behoefte aan advies? Vraag deze week een gratis adviesgesprek aan (geheel vrijblijvend)