Inbraakbeveiliging

Snelle en betrouwbare oplossing

Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft een alarminstallatie die past bij uw situatie. Wij bieden diverse oplossingen, die dankzij strategische plaatsing en het gebruik van (NCP) gecertificeerde producten, zorgen voor een optimale beveiliging. Wij maken gebruik van de nieuwste inbraakbeveiligingssystemen, waaronder ook de app van MySmartcontrol. Zo heeft u overal en altijd controle over uw alarminstallatie. Bos BTC een Technisch Beveiligingsbedrijf die BORG gecertificeerd en wij zijn de juiste partner voor het aanschaffen van uw inbraakbeveiliging.

Er is veel keuze als het gaat om inbraakbeveiliging. Welke systeem past bij uw woon- / werksituatie?

Bediendeel Bos BTC

Basis inbraakbeveiliging

De basis van ieder goed inbraakbeveiligingssysteem zijn de componenten die binnen worden toegepast. Een standaard inbraaksysteem bestaat uit bewegingsmelders, magneetcontacten, een sirene en een flitslicht. Heeft u ook buitendetectie en gronddetectie, dan worden deze op dit systeem aangesloten. Het systeem wordt aangesloten op de meldkamer zodat er ook actie wordt ondernomen als er een alarmmelding is.

Toegangscontrole / -verlening

Wilt u voorkomen dat er ongenode gasten uw pand betreden? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole of toegangsverlening. In beide gevallen heeft u zelf in de hand wie uw bedrijf betreedt. Denk hierbij aan toegangscontrole d.m.v. een slagboom of als iemand het pand in wil. Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens kunt u ook rekenen op gebruiksadvies.

Buitendetectie

Kiest u voor een buitendetectiesysteem dan is het grote voordeel dat u er snel bij bent en uw goederen buiten ook beschermd zijn. Denk hierbij aan actieve beam detectie, schrikdraaddetectie, hekwerkdetectie etc. Met deze vorm van inbraakbeveiliging zorgt u ervoor dat u erbij bent voordat er daadwerkelijk wordt ingebroken.

Gronddetectie

Niet te zien en zeer nauwkeurig, dat is inbraakbeveiliging met gronddetectie. Het systeem wordt onder de grond geplaatst en werkt met seismische trillingsdetectie. Met dit systeem kunt u nauwkeurig de positie bepalen van de indringer en is de pakkans groter. Een mooie subtiele vorm van inbraakbeveiliging.

Al meer dan 25 jaar werkt Bos BTC met de producten van Alphatronics. Door deze lange samenwerking bent u verzekerd van een betrouwbare alarminstallatie. De productlijn Alphavision wordt geproduceerd in Nijkerk. Het nieuwste type centrale is vanzelfsprekend te bedienen door middel van een app op uw Android of iOS toestel. Voor bestaande woningen is het uiteraard mogelijk om draadloze bewegingssensoren, raam- en deurcontacten en rookmelders toe te passen.

Alphavision

Met de app van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over uw alarminstallatie. Naast het in- en uit te schakelen is het uiteraard ook mogelijk om de technische meldingen die uw alarminstallatie geeft te beheren. Als back-up kunt u de alarmmeldingen ontvangen via een push bericht op uw smartphone. Speciaal voor technisch beheerders is het mogelijk om meerdere alarminstallaties te koppelen met de app.

Smartcontrol

Referentie

‘’Het is fijn dat ze bij Bos BTC meedenken. Het gaat namelijk niet alleen om het systeem, maar ook dat je het goed gebruikt.’’

‘’Gelukkig hebben we het beveiligingssysteem nog nooit nodig gehad, maar misschien komt dat juist wel doordat we zo’n systeem hebben. Het is heel fijn dat je met je mobiel de verschillende zones kan instellen. Als je beneden op de bank zit schakel je zo boven de zones in, dat werkt echt perfect. Sinds de update is het systeem ook zo ingesteld dat het blijft functioneren als het internet uitvalt, dat vind ik een prettige gedachte vooral als je op vakantie bent bijvoorbeeld.’’ Lees verder >>

Aartje Wassink, particuliere klant

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw inbraakbeveiligingssysteem periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar veel zakelijke en particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw alarminstallatie onderhouden blijft u verzekerd van de juiste certificaten. Wanneer u beschikt over een alarminstallatie van Bos BTC kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Inbraakbeveiliging kan op veel verschillende manieren. Welk systeem past bij u? Ik geef u graag advies.'

Andries Lichtendonk

specialist inbraak beveiliging LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Jan Langman - touwfabriek

‘’Onze machines draaien de hele nacht door, je moet er niet aan denken dat er brand komt.’’

Wist je dat één van de modernste touwfabriek van Europa in Nijkerk te vinden is? Touwfabriek Langman is een bedrijf…

Lees meer

‘’Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig.’’

Stel je hebt een school met zo’n 100 lokalen en in elk lokaal hangt een telefoon. Het systeem is verouderd…

Lees meer

”Door de private cloudoplossing van Bos BTC hebben wij een efficiencyslag gemaakt”

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak-, brand- en CCTV systemen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en /of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerde middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van camera’s en een internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.