Alarminstallatie

Snelle en betrouwbare oplossing

Heeft u wel eens overwogen om een inbraak beveiliging aan te schaffen? Inbraak beveiliging, ook wel een alarminstallatie genoemd, biedt een uitstekende oplossing voor het beveiliging van uw eigendommen. Door het strategisch plaatsen van (NCP) gecertificeerde producten heeft weet u zeker dat u object goed beveiligd is. Door het alarmeren is er minder tijd om te zoeken naar waardevolle eigendommen of uw dierbare spullen te beschadigen. Bos BTC werkt uitsluitend met gecertificeerde beveiligingsmonteurs die op de hoogte zijn van de laatste regelgeving. Hierdoor is Bos BTC een Technisch Beveiligingsbedrijf die BORG gecertificeerd is en de juiste partner voor het aanschaffen van uw inbraak beveiliging.

Bediendeel Bos BTC
Al meer dan 25 jaar werkt Bos BTC met de producten van Alphatronics. Door deze lange samenwerking bent u verzekerd van een betrouwbare alarminstallatie. De productlijn Alphavision wordt geproduceerd in Nijkerk. De nieuwste type centrale is vanzelfsprekend te bedienen is middels de App op uw Android of iOS toestel. Voor bestaande woningen is het uiteraard mogelijk om draadloze bewegingssensoren, raam-/en deurcontacten en rookmelders toe te passen.

Alphavision

Met de App van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over uw alarminstallatie. Naast het in-/en uit te schakelen is het uiteraard ook mogelijk om de technische meldingen die uw alarminstallatie geeft te beheren. Als back-up kunt u de alarmmeldingen ontvangen via een push bericht op uw smartphone. Speciaal voor technisch beheerders is het mogelijk om meerdere alarminstallaties te koppelen met de App.

Smartcontrol

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw alarminstallatie periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar al veel zakelijke als particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw alarminstallatie onderhouden blijft u verzekerd van de juiste certificaten. Wanneer u beschikt over een alarminstallatie van Bos BTC kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk hoogstpersoonlijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Met mijn 25 jaar ervaring bij Bos BTC kom ik graag een keer bij u langs om u advies te geven.'

Wichert van den Hoorn

specialist inbraak beveiliging LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Intenet en VoIP telefonie

VanderKruijs

Voor het begin van de samenwerking tussen Vanderkruijs Executive Search en Bos BTC moeten we toch wel heel wat jaren…

Lees meer

Intenet en VoIP telefonie

Parketmeester

In december 2018 kreeg Bos BTC de vraag om een invulling te geven aan een telefonie oplossing en internetverbinding voor…

Lees meer
Logo bakkerij van Dongen

Intenet en VoIP telefonie

Bakkerij van Dongen

In juni 2017 wordt er door Bakkerij van Dongen een storing aan de telefonie gemeld. Omdat telefonisch bereikbaar zijn de…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak, brand- en CCTV systemen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpele internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.