Alarminstallatie

Snelle en betrouwbare oplossing

Heeft u wel eens overwogen om een inbraak beveiliging aan te schaffen? Inbraak beveiliging, ook wel een alarminstallatie genoemd, biedt een uitstekende oplossing voor het beveiliging van uw eigendommen. Door het strategisch plaatsen van (NCP) gecertificeerde producten weet u zeker dat uw woning, bedrijfspand of ander object goed beveiligd is. Door het alarmeren is er minder tijd om te zoeken naar waardevolle eigendommen of uw dierbare spullen te beschadigen. Bos BTC werkt uitsluitend met gecertificeerde beveiligingsmonteurs die op de hoogte zijn van de laatste regelgeving. Hierdoor is Bos BTC een Technisch Beveiligingsbedrijf die BORG gecertificeerd is en de juiste partner voor het aanschaffen van uw inbraak beveiliging.

Bediendeel Bos BTC
Al meer dan 25 jaar werkt Bos BTC met de producten van Alphatronics. Door deze lange samenwerking bent u verzekerd van een betrouwbare alarminstallatie. De productlijn Alphavision wordt geproduceerd in Nijkerk. Het nieuwste type centrale is vanzelfsprekend te bedienen door middel van een app op uw Android of iOS toestel. Voor bestaande woningen is het uiteraard mogelijk om draadloze bewegingssensoren, raam- en deurcontacten en rookmelders toe te passen.

Alphavision

Met de app van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over uw alarminstallatie. Naast het in- en uit te schakelen is het uiteraard ook mogelijk om de technische meldingen die uw alarminstallatie geeft te beheren. Als back-up kunt u de alarmmeldingen ontvangen via een push bericht op uw smartphone. Speciaal voor technisch beheerders is het mogelijk om meerdere alarminstallaties te koppelen met de app.

Smartcontrol

Beheer en onderhoud

Hoogstaande service, wel zo betrouwbaar

Door uw alarminstallatie periodiek te laten onderhouden bent u verzekerd van continuïteit. Bos BTC heeft een hoogstaand onderhoudsplan waar al veel zakelijke en particuliere klanten gebruik van maken. Doordat onze gecertificeerde beveiligingsmonteurs uw alarminstallatie onderhouden blijft u verzekerd van de juiste certificaten. Wanneer u beschikt over een alarminstallatie van Bos BTC kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze storingsdienst. Indien u bent opgenomen in ons onderhoudsplan komt onze servicemonteur wanneer noodzakelijk bij u langs.

Onze service, wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Inbraakbeveiliging kan op veel verschillende manieren. Welk systeem past bij u? Ik geef u graag advies.'

Andries Lichtendonk

specialist inbraak beveiliging LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

”Door de private cloudoplossing van Bos BTC hebben wij een efficiencyslag gemaakt”

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om…

Lees meer

‘’Wij kregen een compliment van de politie over de camerabeelden.’’

Als we goed ons best doen, kunnen we naar elkaar zwaaien. Jansen Techniek is namelijk niet alleen klant, maar wij…

Lees meer

‘’De camera’s zijn niet alleen handig tegen indringers’’

Wie een beetje bekend is in Putten weet dat je aan het Sprielderhout uitzonderlijk mooie woningen kunt vinden. Op één…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak-, brand- en CCTV systemen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en /of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerde middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van camera’s en een internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.