Maak kennis met Mark Doppenberg, commercieel stagiair 20 september 2021

‘’Ik ben blij dat ik nu echt in de praktijk aan de slag kan.’’

Graag stellen wij Mark Doppenberg aan je voor. Deze 19-jarige Puttenaar zal de komende maanden zijn commerciële talent inzetten én verder ontwikkelen bij Bos BTC. Mark studeert commerciële economie en als derdejaars student is het hoogtijd om de geleerde kennis in praktijk te brengen tijdens een stage. Die stageplek vond hij bij ons. Wij zijn blij om dit jonge talent in ons team te verwelkomen.

Commerciële uitdagingen

Connecties zijn vaak handig als je op zoek bent naar een stageplek, dat bleek ook voor Mark: ‘’Via een vriend hoorde ik dat er een commerciële stageplek vrij kwam bij Bos. Daar had ik wel interesse in.’’ Die interesse bleek wederzijds en zo stapte hij een aantal weken geleden in dit nieuwe avontuur. ‘’De sfeer bij Bos en de commerciële uitdagingen spraken mij aan. In het technische deel moet ik me nog verder verdiepen want dat is allemaal nieuw voor mij. Gelukkig kan ik met mijn vragen gerust aankloppen bij Christof, Andries of één van mijn andere collega’s, dat is heel fijn.’’

Genoeg te doen

Mark hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens zijn stage: ‘’Ik mag aan de slag met de private cloudoplossing die Bos BTC heeft ontwikkeld voor dierenartsen. Het is tof om met zo’n product aan de slag te gaan, want ik geloof echt dat het dierenartsenpraktijken verder helpt. Daarnaast mag ik regelmatig met Andries en Christof mee op gesprek om van hen te leren en dan is er ook nog het onderzoek dat ik voor mijn opleiding moet doen.’’

Vrijheid en vertrouwen

Mark heeft voor de minor Sales gekozen en kan de kennis van school goed inzetten bij ons: ‘’Ik ben blij dat ik nu echt in de praktijk aan de slag kan gaan en dat ik die vrijheid hier ook krijg. Ik vind het prettig dat ik het vertrouwen krijg en dat ze bij Bos BTC mij aanmoedigen om verder te gaan.’’

Ben je ook op zoek naar een leuke, leerzame stageplek?
Een plek waar je veel kan leren, jezelf kan ontwikkelen, waar je fouten mag maken en boven jezelf kan uitstijgen?
Neem dan contact met ons op 0341-360 555!