Nominatie Veluwse Innovatieprijs 01 november 2021

Wat een mooie bekroning op ons werk!

Wij zijn genomineerd voor de Veluwse Innovatieprijs 2021. Oke, het is nog even afwachten of we deze ook daadwerkelijk winnen, maar deze nominatie is al bekroning op ons werk.

Zoektocht naar het meest vernieuwende bedrijf

Ieder jaar vindt de uitreiking plaats van de Veluwse Innovatieprijs. Dit is een initiatief van Innovatiehuis Noord-Veluwe. Met deze prijs gaan zij op zoek naar het meest vernieuwende bedrijf uit de regio. Dat wij uit alle inzendingen tot kanshebber zijn gekozen vinden wij een hele eer.

Telefonietool voor dierenartsen

Deze nominatie hebben wij te danken aan de speciale telefonietool die wij hebben ontwikkeld voor dierenartsen. De Veluwse Innovatieprijs omschrijft onze oplossing als volgt:

Een dierenartsen praktijk is een dynamische omgeving waar tijdige en juiste communicatie essentieel is. Maar wat als er verschillende systemen worden gebruikt en er cruciale informatie verloren kan gaan? Met de door Bos BTC ontwikkelde telefonie tool is dat verleden tijd. Welke afdeling of arts ook dienst heeft: iedereen kan onafhankelijk van elkaar en locatie de beschikbaarheid organiseren. De tool vult een gat in de markt voor dierenartsen. En in de toekomst? Als het aan Bos BTC ligt in meerdere branches. 

Uitreiking

Na twee keer verzetten is het op 2 juni zover: de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. Of wij deze prijs gaan winnen? Wij geloven dat wij een vernieuwend product / dienst hebben, maar ook onze ‘’concurrenten’’ hebben mooie nieuwe en verrassende concepten en producten. Het is alleen al bijzonder om in dit lijstje te mogen staan! Wil je bij de uitreiking zijn? Meld je dan aan via de website van Innovatiehuis Noord-Veluwe.