Stabiel en betrouwbaar

Telefonie oplossingen

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor uw onderneming van essentieel belang. Met welk telefonie systeem u dat het beste kan doen? Daar helpen wij u graag bij. Iedere onderneming heeft andere uitdagingen, andere wensen en andere behoeften. Bos BTC denkt van begin tot eind met u mee en adviseert u zodat u de juiste keuze kunt maken op het gebied van connectiviteit.

Yealink-ABConnect 300-300

Private Cloud telefonie

De bereikbaarheid van uw onderneming is belangrijker dan ooit! Als u kiest voor een private cloud telefonie oplossing heeft u een telefonie systeem dat volledig is ingericht op de wensen en behoeften van uw onderneming. Alle data, software en de infrastructuur zijn maatwerk en dus ingericht voor uw organisatie. Dat maakt dit systeem perfect werkbaar voor uw collega’s en het vergroot uw bereikbaarheid.

3CX: meer dan een telefooncentrale

Een veel gekozen private cloud oplossing is ons 3CX systeem. 3CX is meer dan een telefooncentrale, dit systeem maakt thuiswerken efficiënter door de vele functies:
• Vanuit huis bellen met het bedrijfsnummer
• Onderling met collega’s (video)bellen en chatten
• Gesprekken onderling doorverbinden
• Direct overzicht met collega’s die bereikbaar zijn
• Overzichtelijke mobiele app

Altijd online

Ook voor het aanleggen van internetverbindingen en wifi-netwerken kunt u bij ons terecht. Voor welk type verbinding u ook kiest, u wilt altijd verzekerd zijn van snel internet. Wij hebben alle kennis in huis om dat te realiseren én ook als het toch even anders loopt. Dan zijn wij 24/7 beschikbaar voor het oplossen van het probleem.

Ook kunt u gebruik maken van Breednet. Breednet is er speciaal voor (MKB) bedrijven op alle bedrijventerreinen van Putten, Ermelo, Nunspeet en Harderwijk.

Sim Only abonnement

Wilt u verzekert zijn van een goed en betrouwbaar mobiel abonnement? Wij regelen graag de zakelijke mobiele telefonie voor uw organisatie d.m.v. Sim Only abonnementen. Deze kunnen we perfect laten aansluiten op uw wensen en wij zorgen voor een betrouwbare verbinding door gebruik te maken van het KPN netwerk.

Vast Mobiel

Altijd en overal bereikbaar zijn op uw vaste telefoonnummer? Maak dan gebruik van Vast Mobiel. Met Vast Mobiel bent u niet meer afhankelijk van een werkplek, maar wordt uw mobiele en vaste nummer samengebracht op uw mobiele telefoon. Handig als u flexibel wil werken, veel onderweg bent en geen telefoongesprek wilt missen.

Referentie

”Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig.”

Stel je hebt een school met zo’n 100 lokalen en in elk lokaal hangt een telefoon. Het systeem is verouderd en is aan vervanging toe, hoe pak je dat aan? Met dit vraagstuk klopte Christelijk College Groevenbeek bij ons aan. Een mooie uitdaging om hier een passende oplossing voor te zoeken. Roeland Goosen, hoofd IC van Groevenbeek Ermelo: ‘’Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig omdat wij veel toestellen hebben die intern communiceren en maar weinig die extern bellen. Bos BTC kwam met een oplossing waar wij alle vertrouwen in hadden.’’ Lees verder >>

Roeland Goosen, hoofd ICT van Groevenbeek Ermelo

Beheer en onderhoud

Hoge servicegraad, wel zo betrouwbaar

Het is belangrijk om regelmatig preventieve controles uit te voeren op uw apparatuur en installatie. Alleen dan hebt u de zekerheid dat uw voorzieningen betrouwbaar en adequaat functioneren. Denk vroegtijdig na over veiligheid en de risico’s m.b.t. de continuïteit van uw onderneming. Voor assistentie en een gedegen advies bent u bij Bos-BTC aan het juiste adres.

Risico’s zijn onderdeel van ons dagelijks leven. Geen enkele onderneming heeft bestaansrecht zonder risico’s te nemen. Deze moeten echter wel aanvaardbaar zijn. Onze medewerkers ondersteunen u graag bij het identificeren kwantificeren van mogelijke gevaren. Bos BTC streeft naar een zo hoog mogelijke servicegraad. Onze servicemedewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Vanaf de privatisering van KPN tot aan VoIP, inmiddels alles wel meegemaakt'.

Wim Bos

specialist telecom LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Jan Langman - touwfabriek

‘’Onze machines draaien de hele nacht door, je moet er niet aan denken dat er brand komt.’’

Wist je dat één van de modernste touwfabriek van Europa in Nijkerk te vinden is? Touwfabriek Langman is een bedrijf…

Lees meer

‘’Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig.’’

Stel je hebt een school met zo’n 100 lokalen en in elk lokaal hangt een telefoon. Het systeem is verouderd…

Lees meer

”Door de private cloudoplossing van Bos BTC hebben wij een efficiencyslag gemaakt”

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak- en brandmeldingen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpele internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.