Stabiel en betrouwbaar

Private cloud telefonie oplossingen

Uw wensen omtrent bereikbaar blijven voor uw klanten is niet meer te vergelijken met 5 jaar geleden. De bereikbaarheid van uw onderneming is belangrijker dan ooit! Als u kiest voor een private cloud telefonie oplossing dan bent u overal bereikbaar. Niet alleen de bereikbaarheid, maar ook het apparaat waarop u bereikbaar wilt zijn is de afgelopen jaren sterk veranderd. Zo is de mobiele telefoon niet meer weg te denken in uw telefonie oplossing. Maar ook thuiswerken is van groot belang geworden. Hoe organiseert u de bereikbaarheid met uw telefonie oplossing? Bos BTC denkt van begin tot eind met u mee en adviseert u wanneer nodig.

Yealink-ABConnect 300-300
Beschikt u nog over ISDN of analoge lijnen en bent u de weg kwijt met alle VoIP aanbieders? Naast het inventariseren van uw huidige abonnementskosten t.o.v. een VoIP oplossing vinden wij het van groot belang om te bekijken welke oplossing het beste bij u past. Wij hebben niet EEN oplossing waarnaar u zich moet aanpassen. Bos BTC biedt u de telefonie oplossing die bij u past, in de cloud of op locatie.

VoIP

Of u nu een vast-/ mobiel integratie wilt of een simpele CLOUD oplossing, Bos BTC heeft als uitgangspunt een telefonie oplossing te kiezen wat aansluit bij uw wensen. U hoeft zich niet aan te passen aan wat de functionaliteiten van de telefonie oplossing. Door ons brede portfolio is er altijd wel een product wat bij u past. Onze telecom engineers zijn onder andere gecertificeerd in de producten / diensten van 3CX, NEC en ABConnect.

Welke oplossing

Beheer en onderhoud

Hoge servicegraad, wel zo betrouwbaar

Het is belangrijk om regelmatig preventieve controles uit te voeren op uw apparatuur en installatie. Alleen dan hebt u de zekerheid dat uw voorzieningen betrouwbaar en adequaat functioneren. Denk vroegtijdig na over veiligheid en de risico’s m.b.t. de continuïteit van uw onderneming. Voor assistentie en een gedegen advies bent u bij Bos-BTC aan het juiste adres.

Risico’s zijn onderdeel van ons dagelijks leven. Geen enkele onderneming heeft bestaansrecht zonder risico’s te nemen. Deze moeten echter wel aanvaardbaar zijn. Onze medewerkers ondersteunen u graag bij het identificeren kwantificeren van mogelijke gevaren. Bos BTC streeft naar een zo hoog mogelijke servicegraad. Onze servicemedewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wel zo betrouwbaar!

Vraag het de specialist

'Vanaf de privatisering van KPN tot aan VoIP, inmiddels alles wel meegemaakt'.

Wim Bos

specialist telecom LinkedIn

Certificering

Bos BTC is een NCP erkend beveiligingsbedrijf.


Onze partners

In de diverse disciplines waarin Bos BTC gespecialiseerd is werken wij nauw samen met zorg geselecteerde partners.

Intenet en VoIP telefonie

VanderKruijs

Voor het begin van de samenwerking tussen Vanderkruijs Executive Search en Bos BTC moeten we toch wel heel wat jaren…

Lees meer

Intenet en VoIP telefonie

Parketmeester

In december 2018 kreeg Bos BTC de vraag om een invulling te geven aan een telefonie oplossing en internetverbinding voor…

Lees meer
Logo bakkerij van Dongen

Intenet en VoIP telefonie

Bakkerij van Dongen

In juni 2017 wordt er door Bakkerij van Dongen een storing aan de telefonie gemeld. Omdat telefonisch bereikbaar zijn de…

Lees meer

24-uurs meldkamerdiensten

Direct actie bij onregelmatigheden

Bos BTC biedt verschillende meldkamerdiensten t.b.v. inbraak- en brandmeldingen. De meldkamers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel. Door middel van uitstekende procedures en instructies wordt er bij onregelmatigheden of calamiteiten direct actie ondernomen. Via een computergestuurd informatiesysteem worden contactpersonen (sleutelhouders) en/of hulpdiensten automatisch gealarmeerd. De meeste meldkamers zijn uitgerust met geavanceerder middelen om uw (bedrijfs)eigendommen op afstand te bewaken. Door het plaatsen van geavanceerde camera’s en een simpele internetverbinding, kan de centralist beelden in de meldkamer ontvangen en bekijken.