Nieuwe website 20 november 2017

Daar is hij dan, onze gloednieuwe website! Op onze nieuwe website krijgt u een duidelijk beeld wat wij voor u kunnen betekenen. Misschien kent u ons alleen van het jaarlijkse onderhoud aan uw alarmsysteem, of mogelijk hebben wij onlangs nog een camera systeem bij u geïnstalleerd, of maakt u enkel gebruik van onze VoIP of internetdiensten…

Totaaloplossing

Wij willen graag een meerwaarde voor u zijn door met u mee te denken in een totaaloplossing. De dienstverlening die u van ons gewend bent wordt door onze hele organisatie uitgestraald. U kunt rekenen op onze expertise, scherpe prijzen, snelle en betrouwbare service! De voor u bekende adviseur komt graag bij u langs om te praten over wat Bos BTC nog meer voor u kan betekenen.

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen in onze markt staan nooit stil! Er is veel te melden, wij zullen de meest interessante ontwikkelingen met u delen op onze website of in onze nieuwsbrieven. Ontwikkelingen die het gebruiksgemak van uw systemen vergroten of de bedrijfsprocessen verbeteren. Of wellicht bent u op zoek naar een specifieke oplossing, stel uw vragen gerust aan een van onze adviseurs.